П`ятниця, 26.04.2024, 15:57

Управління освіти
виконавчого комітету
Болехівської міської ради

Головна | Реєстрація | Вхід
                            Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 10 » ЗДО «Зірочці» - 75 років! Вітаємо!
11:04
ЗДО «Зірочці» - 75 років! Вітаємо!

6 червня 2019 року відзначав свою радісну подію заклад дошкільної освіти м. Болехова «Зірочка» . Рів­но 75 років тому ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитсадка «Зірочка», а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок, скоро, мабуть, і онуків приведуть.

Сам же дитсадок, який нині налічує 4 групи, які відвідують 90 дошкільнят, розквітає з кожним роком і радує діток і їхніх батьків затишними і теплими кімна­тами, казко­вими майданчиками, розмаїттям ігра­шок та пізнавальних ігор. Для дітей створені необхідні умови для перебування. Батьки можуть бути спокійними за своїх малят. Утім, найбільшою гордістю за­кладу є його працівники. Насамперед, це завідувач ДНЗ «Зірочка» Соболь Оксана Тарасівна. А також це – ви­хователі, помічники вихователів, пси­холог, музичний керівник, медсестра, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихован­ців і їхній повноцінний розу­мовий і фізичний розвиток. Вони своєю тур­ботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, і любові цієї вистачає їм на кожну дитину. Всі працівники дитячого садочку щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. А ювілей – час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий садок пройшов довгий і важкий шлях не тільки становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази.

Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм і зустрічав наш дитячий садок свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.

Зі щирими словами привітання виступили міський голова Богдан Мельник, депутат обласної ради Андрій Романюк, начальник управління освіти Ігор Сайко та голова профспілкового комітету Ігор Берізко. Серед почесних гостей, які приїхали привітати іменинників були начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти, науки і молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Лілія Сачовська, засновник Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Мирослав Габорак та заступник голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Зоряна Король. Даруючи дитсадку-імениннику подарун­ки, гості зичили йому достатку, про­цвітання, довголіття, пра­ців­ни­кам – задоволення від улюб­леної роботи, а маленьким вихо­ванцям – рости здоровими, ро­зум­ними і не забувати дороги до світлого Дому їхнього дитин­ства.

Для присутніх і гостей була представлена ​​концертна програма – справжнє свято за участю вихованців, педагогів та випускників дитсадка. У такий чудовий день у залі панувала прекрасна атмосфера. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали протягом всього свята!

Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять п’ять років уже ці самі, але дорослі діти, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок. Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів.

Тому від усього серця вітаємо і бажаємо процвітання, великої любові та багато добра! Нехай радісні дитячі голоси і сміх завжди доносяться зі стін Вашого саду, а у Ваших домівках теж нехай зберігається щастя, яке Ви даруєте нашим діткам!

Терпіння всім і мудрості в роботі на щодень,

Хай сонце ваші душі зігріває;

Бажаєм творчих успіхів, поваги від людей

Удачі зірка хай над вами сяє!

Переглядів: 444 | Додав: СвітланаАндрусишин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Кошик
Пошук
  
Архів записів
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
  • Болехівський ліцей № 1 "Академічний"                                                             
  • Болехівський ліцей № 2 "Науковий"

  • Тисівський ліцей

  • Поляницький ліцей

  • Козаківський ліцей ім. Катерини Мандрик - Куйбіди

  • Гузіївський ліцей

  • Міжрічанський ліцей

  • Дошкільний заклад "Зірочка"

  • Дошкільний заклад "Веселка"

  • Дошкільний заклад "Пролісок" с.Тисів

  • Дошкільний заклад "Дзвіночок" с.Міжріччя

  • Болехівський МНВК

  • Болехівський БДЮТ

  • Болехівська ДЮСШ
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz