Середа, 24.04.2024, 11:26

Управління освіти
виконавчого комітету
Болехівської міської ради

Головна | Реєстрація | Вхід
                            Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 14 » Свято обдарованих дітей "Сузір'я талантів"
15:19
Свято обдарованих дітей "Сузір'я талантів"

 Розвиток творчого потенціалу в підростаючого покоління - завдання як для вчителів, батьків, так і для освітянських ініціатив. 2017-2018 навчальний рік був успішним для освітньої галузі управління освіти. Цьому є підтвердження - призові місця, які вибороли учні наших навчальних закладів, в олімпіадах та міжнародних конкурсах на рівні області та на рівні держави.

12 червня 2018 року в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулась урочиста церемонія нагородження переможців, свято обдарованої дитини «Сузір’я талантів - 2018». Цей захід є своєрідним підсумком навчальної та виховної діяльності учнів закладів управління освіти за навчальний рік. Розділили радість й гордість за молоду творчу та інтелектуальну еліту міський голова Богдан Мельник, керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар, обласні депутати: Юрій Черневий, Галина Макота та Андрій Романюк, начальник управління освіти Ігор Сайко, головні спеціалісти та методисти ММЦ.

Цього року серед номінантів:

  • 17 учнів загальноосвітніх закладів управління освіти - переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів з базових предметів, переможці міської олімпіади серед учнів початкових класів «Обдарована дитина-2018»;
  • 18 гуртківців цифрової фотографії БДЮТ (кер. Костів О.В.) - учні-переможці міжнародних, всеукраїнських, міжрегіональних та обласних змагань юних фотоаматорів;
  • 15 гуртківців БДЮТ - учні-переможці обласних етапів всеукраїнських конкурсів, акцій, виставок, фестивалів:

гуртків «Крою та шиття», «Писанкарство» (кер. Лохман Г.М.), «Початкове технічне моделювання» (кер. Томащук Д.В.), «Пішохідний туризм» (кер. Сабадаш А.С.), «Флористика» (кер. Базилевич М.Б.), «Бісероплетіння» (кер. Долішна М.М.);

  • 15 гуртківців секції греко-римської боротьби ДЮСШ - переможців міжнародних, всеукраїнських спортивних змагань (кер. Рожко В.В., Кулак Р.С.);
  • вихованців трьох гуртків БДЮТ, а саме: «Пішохідного туризму», «Бісероплетіння» та «Крою та шиття».

Кожен учень отримав разову грошову винагороду від управління освіти.

Багато гарних слів лунало на адресу учнів, які своїми стараннями, наполегливістю гідно представляють нашу Болехівщину, від представника БО «Всеукраїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка», депутата обласної ради Макоти Галини Зенонівни. Вона наголосила на тому, що наші учні – це той потенціал держави, який буде визначати шляхи розвитку науки, техніки, економіки, мистецтва. Галина Зенонівна вручила сертифікати з грошовими преміями на  суму - 36500 грн. учням-переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, а також вчителям, що підготували їх.

Міський голова Мельник Богдан Михайлович, звертаючись до нагороджених, наголосив: «Обдаровані діти – майбутній цвіт нації. І це – невипадково, бо дитина, яка отримала від народження як інтелектуальні, так і творчі здібності, має можливість скористатися ними у майбутньому. Талановиті діти – це той ресурс, з якого формується інтелектуальна еліта, а інтелектуальну еліту будь-якого народу становлять особистості творчі, яскраві, мислячі».

Обласний депутат Черневий Юрій Іванович, вітаючи переможців, зазначив: «Школярів за видом їх головної діяльності — навчання — можна з повним правом віднести до людей розумової праці. Інтелектуальна робота учня є суспільно значимою, має величезну соціальну цінність, вимагає від школяра неабиякої наполегливості, сили волі, високої самодисципліни й мужності. Так, саме мужності, щоб не зігнутися перед труднощами, невдачами, уміти долати їх, доводити розпочате до кінця».

Начальник управління освіти Сайко Ігор Іванович наголосив, що знання — величезна сила. Вони допомагають відкривати й глибше пізнавати закони Всесвіту й таємниці мікросвіту, пізнавати себе й людей, знайомитися з подіями сивої давнини й зазирати в майбутнє. Без знань людина не навчиться жити в гармонії з природою, не шкодячи їй і собі, без них не можна комфортно почуватися в нинішньому автоматизованому й комп’ютеризованому світі. Подякував усім, хто причетний до перемог і побажав подальших, ще вагоміших перемог.

Із вітальним словом до всіх присутніх у залі звернувся також депутат обласної ради, директор Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Романюк Андрій Григорович, який сказав, що дуже приємно і відрадно, що Болехівщина славиться обдарованими дітьми на всеукраїнському та міжнародному рівні. Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

Керуючий справами міськвиконкому Ганчар Іван Степанович у вітальному слові щиро побажав юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів та знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

Свято вели талановиті випускники Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Соломія Лісецька і Маркіян Гнатишин. Музичні та хореографічні композиції були виконані учнями та колективами - переможцями міського творчого звіту художньої самодіяльності. Щиро вдячні дирекції та колективу БДЮТ за допомогу в організації та проведенні свята обдарованої дитини «Сузір’я талантів -2018».

Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий і пагінець одійде, од добрих батька і матері піде й добра дитина», саме тому ми переконані, що наші переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без твердої, але люблячої руки батька. Тож, насамкінець, найтепліші привітання та найщиріші побажання за чуйність, за підтримку, за терпіння, за розуміння були адресовані батькам.

Присутні в залі з гордістю та радістю аплодували учасникам дійства.

Вітаємо всіх та бажаємо їм підкорення нових висот, здобуття перемог у різних конкурсах та олімпіадах, здоров’я та здійснення всього задуманого!

 

 

                           

 


З найкращими побажаннями колектив ММЦ

 

 

Переглядів: 581 | Додав: ГалинаЛісецька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Кошик
Пошук
  
Архів записів
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
  • Болехівський ліцей № 1 "Академічний"                                                             
  • Болехівський ліцей № 2 "Науковий"

  • Тисівський ліцей

  • Поляницький ліцей

  • Козаківський ліцей ім. Катерини Мандрик - Куйбіди

  • Гузіївський ліцей

  • Міжрічанський ліцей

  • Дошкільний заклад "Зірочка"

  • Дошкільний заклад "Веселка"

  • Дошкільний заклад "Пролісок" с.Тисів

  • Дошкільний заклад "Дзвіночок" с.Міжріччя

  • Болехівський МНВК

  • Болехівський БДЮТ

  • Болехівська ДЮСШ
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz